Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Ann Hand 'Partners in peace' broche

€ 125,00
Op voorraad
Omschrijving

Goudkleurige 'Partners in peace' broche van Ann Hand. Een broche die helaas uitstekend past in de huidige tijd, de adelaar en de duif die samen de olijftak van de vrede delen. Het takje is van een mooi groen email bezet met pareltjes.

 

Deze broche is gemaakt in opdracht van Janet Cohen, de vrouw van de toenmalige minister van Defensie, Bill Cohen.

Op het kaartje dat de broche vergezelde stond geschreven:
"Peace is the bravest of all human endeavors. It is building a bridge between our fears and our hopes, our cynicism and our ideals. It is having the courage to walk across that bridge in the dark, with faith our only companion. Peace is bravery with wings."
En wie is dan Ann Hand?
Ann begon haar bedrijf in 1988 met werken uit een klein huisje in de tuin van haar huis. Nu is ze een vooraanstaand sieradenontwerper in de USA. Anne heeft meer dan vijfendertig jaar lang sieraden en geschenken ontworpen voor veel van de gerespecteerde instellingen van de regering, waaronder het Witte Huis, het Amerikaanse Congres, de ministeries van Buitenlandse Zaken, Defensie en Justitie, de Congressional Medal of Honor Society en het Amerikaanse Rode Kruis. Ze heeft ook sieraden op maat ontworpen voor vier presidentiële bibliotheken. In 2016 introduceerde ze de Presidential Collection van tafeltopitems exclusief voor de White House Historical Association. Haar ontwerpen zijn gedragen door enkele van de machtigste en invloedrijkste vrouwen en mannen in het land. Met majestueuze adelaars, vlaggen, statige zeehonden, Washington en Amerikaanse bezienswaardigheden, heeft haar collectie wereldwijd lof ontvangen. First Ladies, kabinetssecretarissen, senatoren, congresvrouwen en ambassadeurs hebben haar kenmerkende pinnen gedragen, de Liberty Eagle en One Country One Destiny.

 

Designer:

Conditie:

Hoogte:
Breedte:

Ann Hand

Uitstekend
Lees hier meer over vintage en conditie . . . .

3,8 cm
6,6 cm

  

 

Goldtone 'Partner in peace' brooch with lovely green enamelled olive branch with pearls by Ann Hand. In excellent vintage condition.

The card enclosed with the brooch reads: "Peace is the bravest of all human endeavors. It is building a bridge between our fears and our hopes, our cynicism and our ideals. It is having the courage to walk across that bridge in the dark, with faith our only companion. Peace is bravery with wings."

More about vintage and condition . . . .

mail me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Tags: